Blog mengenai Kolej Unikop ini merupakan blog Peribadi Puan Sha iaitu salah seorang Kakitangan Bahagian Akademik Kolej Unikop. Blog disediakan bertujuan memberi informasi tentang pengambilan pelajar, peluang, kejayaan, halatuju lepasan sekolah, tips-tips atau apa juga perkara berkaitan pendidikan selepas sekolah menengah. Semoga sama-sama dapat memanfaatkan blog ini

Isnin, 5 November 2012

Tawaran Belajar PERCUMA Hujung Minggu Kursus Jahitan - Khusus Untuk Warga Melaka Sahaja

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAWARAN INI DITUTUP PADA 8/10/2012 KERANA KUOTA TELAH PENUH !!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Assalamualaikum...

Berita Baik untuk warga  Melaka . Peluang belajar Kursus percuma hujung minggu (3 hari .Tarikh Kelas : 13/10, 14/10 dan 20/10) . Pembiayaan sepenuhnya (PERCUMA) tajaan kerajaan dibawah program RTC.

Sepanjang 3 hari tersebut anda akan belajar - menjahit sepasang baju kurung, sulaman manik dan menjahit sepasang tudung.

Kelebihan kursus :

Diajar oleh tenaga pengajar yang diiktiraf oleh JPK dan berkemahiran
Kursus adalah PERCUMA , terbuka untuk lelaki/wanita berumur 18 tahun keatas yang ingin menambah ilmu pengetahuan kemahiran dan membaiki taraf hidup . (Ibu/bapa tunggal @ suri rumah @ mereka yang masih tiada pekerjaan tetap digalakkan memohon   )
PERCUMA peralatan jahitan dan bahan-bahan (baju kurung,tudung menjadi hak milik anda selepas kursus)
PERCUMA makan minum sepanjang berkursus ( 3 kali sehari)
Sijil Penyertaan kursus akan diberikan pada akhir kursus

CEPAT ...PELUANG TERHAD kepada 20 orang sahaja berdasarkan siapa cepat dia boleh sertai.
Berminat ? Hadir segera ke Kolej Unikop Cawangan Melaka pada waktu pejabat (Isnin-Jumaat) dengan membawa sekeping gambar berukuran pasport.  Hubungi saya Pn Nabila ditalian 017-2547743 / 06-3123770 segera untuk mengetahui bilangan kuota yang ada .


Alhamdulillah, program tempoh hari berjalan dengan lancar dan jayanya... Paling best masa hari akhir...kesemua peserta2 siap pakai baju kurung bersulam manik dan tudung yang telah disiapkan... Tahniah pada penganjur ...JPK/RTC , para guru2 dan peserta.

Jom jenguk2 gambar2 di bawah nih sekitar program tersebut berlangsungTiada ulasan:

Catat Ulasan