BLOG PERIBADI PUAN SHA UNIKOP

PuanSha Unikop adalah agen Pemasaran@Kaunselor Pendidikan Part Time Kolej Unikop. Saya juga adalah staff Kolej Unikop sejak 1999.

Hubungi saya di talian 018-3677856 selepas waktu pejabat untuk maklumbalas.

Moto saya : Memberikan Perkhidmatan Kaunselor Pendidikan Yang Telus , Mesra dan Berinformasi

Isnin, 12 September 2011

Tawaran Belajar - Diploma Kemahiran Malaysia ( Pembantu Eksekutif Sistem Komputer )

Assalamualaikum...

Anda pemegang Sijil Kemahiaran Malaysia (SKM) Tahap 3 bidang Sistem Komputer (D-041-3 / IT-020-3) ...tak kiralah di Pusat bertauliah mana yang anda belajar dahulu... Anda juga bercita-cita nak sambung diperingkat Diploma Kemahiran Malaysia tanpa melalui syarat yang ketat (kredit SPM dll ) ..Jika Ya... Kolej Unikop Cawangan Melaka mungkin tempat yang sesuai untuk anda menyambung pelajaran dan mengejar cita-cita..

Sila hantarkan butir2 diri anda seperti nama, no ic, alamat, no siri sijil SKM terdahulu, nama pusat bertauliah terdahulu,,, ke unikopmalaysia@gmail.com untuk kami rekodkan dan hubungi anda nanti.. LKami sedang mengenalpasti dan mengumpulkan calon untuk memulakan kelas bagi kumpulan pertama yang terhad kepada 25 orang pelajar sahaja...

Cepat... bertindak...tempat terhad...yuran pendaftaran kursus hanya RM 150 - RM350 (tertakluk kepada syarat Kolej) sahaja untuk pengajian selama 1 tahun 3 bulan tersebut...

(yuran pengajain peringkat DKM tersebut RM 7500 sahaja )

pihak Kolej Unikop sedang berusaha mendapatkan pinjaman bagi pelajar-pelajar yang layak...

Wassalam.......

Pn CtNorNabila

2 ulasan:

  1. salam nk tnye bahagia ekutif koprat ad x dekt unikop

    BalasPadam
  2. assalamualaikum, kekosongan praktikal sistem komputer adakah masih ada di kolej ini ?. saya pemegang diploma lanjutan pengajar vokasional (CIAST).
    no tel : 0172152208

    BalasPadam